Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

 • Vendi i lindjes Pejë
 • Data e lindjes 26.08.1966
 • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: e 7-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 2-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 26/02/2020 Pyet: Afrim Prishtinë

  Përshëndetje deputetja Mulhaxha – Kollçaku, pyetja ime ka të bëj me hartimin dhe miratimin e Kodit Civil të Republikës së Kosovës, kur do të vi në Kuvend? Shpresoj që me këtë kod do të rregullohet çështja e pronave, sepse tash e sa kohë kam mbetur peng i saj për shkak të pamundësisë së legalizimit të banesës meqë toka është në pronësi të komunës. Gjitha të mirat!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi