Pyetjet parlamentare të: Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/07/2020 Shëndetësi
Po e lexoj, meqenëse kjo vetëm edhe do ta humb kuptimin nëse presim. E kemi pasur edhe një debat sa i përket pandemisë dhe pak a shumë kryeministri e ka dhënë njëfarë përgjigje, por jo të argumentuar. Prandaj, veç po e lexoj sa për informim të publikut e
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Jo
07/08/2020 Shëndetësi
Pra, në bazë të çfarë indikatorëve shëndetësore dhe profesional e parashihnit imunizim kolektiv natyror dhe cili është plani juaj rreth kësaj çështjeje, e para. Dhe e dyta, cili ka qenë ndikimi i manualit në përballje me pandeminë COVID-19, nëse e shohim
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Jo