Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 18
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Vendimit te Qeverisë se Republikës se Kosovës dërgimin e Kontingjentit të Forcës së Sigurisë jashtë vendit.

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Raportimi i UD së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z.Samedin Mehmeti, lidhur me zhvillimet e fundit në Policinë e Kosovës si dhe të gjeturat e raportit për vendin për vitin 2020 të Komisionit Evropian.

   Raportim
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me datë 13.10.2020; 27.10.2020 dhe 10.11.2020

  • 3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit Nr.05/L-015 për letërnjoftim

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i raportit të Ministrisë së Mbrojtjes, rreth zbatimit të rekomandimeve të Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2019

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Elmi Reçica , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Ganimete Musliu , Hatim Baxhaku , Ilir Tasholli , Mefail Bajqinovci , Rasim Demiri , Rexhep Selimi

  Munguan: Bekë Berisha , Endrit Shala , Slavko Simić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 23.09.2020

  • 3. Diskutim lidhur me zhvillimet në Policinë e Kosovës

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Bekë Berisha , Elmi Reçica , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Ganimete Musliu , Hatim Baxhaku , Mefail Bajqinovci , Rasim Demiri , Rexhep Selimi

  Munguan: Haxhi Shala , Ilir Tasholli , Slavko Simić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te ditës

  • 2. Miratimi i procesverbali nga mbledhja e mbajtur me datë 15.09.2020

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimi dhe plotësimin e Ligjit Nr.06/L- 082 për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

   I miratuar