Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 19
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Dëshmitë e Dëshmitarëve -Nenad Rašić – ish udhëheqës i Zyrës për Komunitete në zyrën e kryeministrit të Republikës së Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjës së datës: 19.11.2020; 23.11.2020 dhe 25.11.2020

  • 3. Dëshmitë e Dëshmitarëve - Aferdita Hoxha – ud Drejtoreshë e Departamentit Ligjorë në Ministrinë e Shëndetësisë,

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjës së datës: 03.11.2020 dhe 16.11.2020

  • 3. Dëshmitë e Dëshmitarëve: Basri Sejdiu - ish drejtor i SHSKUK-së; Furtuna Thaqi – ish Drejtoresh e Divizionit të Farmacisë në Ministrin e Shëndetësisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 22.10.2020 dhe 26.10.2020

  • 3. Dëshmitë e dëshmitarëve: Gëzime Pllana - drejtoreshë e Barnatores Qendrore në SHSKUK

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Dëshmitë e Dëshmitarëve - Ora 14:00- Selami Krasniqi – drejtor i prokurimit në SHSKUK-së