Pyet Deputetin

Mandati i deputetit buron nga vota e lirë e qytetarëve, ndaj të cilëve edhe duhet të jetë përgjegjës dhe llogaridhënës.

Këtu, ju qytetarë dhe zgjedhës mund të komunikoni dhe të adresoni tek të zgjedhurit tuaj çështjet dhe brengat e juaja!

Pyetja e fundit

 • 27/02/2020 Pyet: Skenderbe Sadikaj Komuna: Prishtinë Për deputeten/in: Fikrim Damka

  Përshëndetje i nderuar z. Damka ! Po ju shkruaj lidhur me një kërkesë të parashtruar nga ana e praktikantëve të Gjykatës së Apelit të Kosovës sa i përket ligjit për buxhet të vitit 2020, në të cilin kërkojmë të parashihet shuma financiare e cila do të shërbejë që praktika një vjeçare të paguhet, përmes një kompensimi minimal (të barasvlefshëm me pagën minimale në Kosovë). Kërkesën e kemi drejtuar tek Kryeministri (vulë pranimi datë 24.02.2020), Kryetarja e Parlamentit (nr.prot. 162.20, njësia 101-KRK, datë 24.02.2020), Ministri i Financave dhe Transfereve (njësi 01, nr.prot.167, datë 24.02.2020), Ministrja e Drejtësisë (nr.01-175, datë 24.02.2020) si dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës (nr.prot.01/, datë 24.02.2020). Duke marrë parasysh që Qeveria e Republikës së Kosovës sjell draftligjin për buxhet të vitit 2020 në Kuvendin e Kosovës, e më pas komisioni përgjegjës për shqyrtimin e të njëjtit është Komisioni për Buxhet dhe Transfere, kërkojmë nga ju që ta mbështesni kërkesën tonë.

Të gjitha pyetjet

Përgjigjet e deputetëve

Mbyll detajet
12 %

2 përgjigje nga 16 pyetje gjithsej

Përgjigjet e deputetëve sipas partisë

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

  Gazmend Gjyshnica

  Gazmend Gjyshnica

  Gazmend Gjyshnica

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  0 %

  Gazmend Bytyqi

  Gazmend Bytyqi

  Gazmend Bytyqi

  PDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  0 %

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  PDK
  Pyet
  83 %
  0 %
  0 %

  Arbërie Nagavci

  Arbërie Nagavci

  Arbërie Nagavci

  LVV
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Hekuran Murati

  Hekuran Murati

  Hekuran Murati

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Artan Abrashi

  Artan Abrashi

  Artan Abrashi

  LVV
  Pyet
  80 %
  0 %
  0 %

  Arbër Rexhaj

  Arbër Rexhaj

  Arbër Rexhaj

  LVV
  Pyet
  92 %
  0 %
  0 %

  Hajrulla Çeku

  Hajrulla Çeku

  Hajrulla Çeku

  LVV
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Agon Batusha

  Agon Batusha

  Agon Batusha

  LVV
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Haxhi Avdyli

  Haxhi Avdyli

  Haxhi Avdyli

  LDK
  Pyet
  76 %
  0 %
  0 %

  Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

  Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

  Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

  LVV
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  AAK
  Pyet
  83 %
  0 %
  0 %

  Hajredin Kuçi

  Hajredin Kuçi

  Hajredin Kuçi

  PDK
  Pyet
  66 %
  0 %
  0 %

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  LDK
  Pyet
  73 %
  0 %
  0 %

  Jahja Kokaj

  Jahja Kokaj

  Jahja Kokaj

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  0 %

  Ilir Tasholli

  Ilir Tasholli

  Ilir Tasholli

  LDK
  Pyet
  97 %
  0 %
  0 %

  Ardian Shala

  Ardian Shala

  Ardian Shala

  LDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Ilir Ferati

  Ilir Ferati

  Ilir Ferati

  LDK
  Pyet
  98 %
  0 %
  0 %

  Jasmina Dedić

  Jasmina Dedić

  Jasmina Dedić

  LS
  Pyet
  71 %
  0 %
  0 %

  Igor Simić

  Igor Simić

  Igor Simić

  LS
  Pyet
  71 %
  0 %
  0 %

  Ivan Todosijević

  Ivan Todosijević

  Ivan Todosijević

  LS
  Pyet
  58 %
  0 %
  0 %

  Arbër Tolaj

  Arbër Tolaj

  Arbër Tolaj

  AAK
  Pyet
  98 %
  0 %
  0 %

  Liburn Aliu

  Liburn Aliu

  Liburn Aliu

  LVV
  Pyet
  78 %
  0 %
  0 %

  Ali Berisha

  Ali Berisha

  Ali Berisha

  AAK
  Pyet
  100 %
  0 %
  0 %

  Labinotë Demi- Murtezi

  Labinotë Demi- Murtezi

  Labinotë Demi- Murtezi

  LVV
  Pyet
  92 %
  0 %
  0 %

  Kujtim Shala

  Kujtim Shala

  Kujtim Shala

  LDK
  Pyet
  85 %
  0 %
  0 %

  Albena Reshitaj

  Albena Reshitaj

  Albena Reshitaj

  AAK
  Pyet
  75 %
  0 %
  0 %

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  JGP
  Pyet
  81 %
  0 %
  0 %

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Ljubinko Karadžić

  Ljubinko Karadžić

  Ljubinko Karadžić

  LS
  Pyet
  68 %
  0 %
  0 %

  Albert Kinolli

  Albert Kinolli

  Albert Kinolli

  PRBK
  Pyet
  100 %
  0 %
  0 %

  Abelard Tahiri

  Abelard Tahiri

  Abelard Tahiri

  PDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  0 %

  Kujtim Gashi

  Kujtim Gashi

  Kujtim Gashi

  PDK
  Pyet
  92 %
  100 %
  0 %

  Ariana Musliu-Shoshi

  Ariana Musliu-Shoshi

  Ariana Musliu-Shoshi

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Mimoza Kusari-Lila

  Mimoza Kusari-Lila

  Mimoza Kusari-Lila

  LVV
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Mefail Bajqinovci

  Mefail Bajqinovci

  Mefail Bajqinovci

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  0 %

  Shkumbin Demaliaj

  Shkumbin Demaliaj

  Shkumbin Demaliaj

  AAK
  Pyet
  98 %
  0 %
  0 %

  Saranda Bugojevci

  Saranda Bugojevci

  Saranda Bugojevci

  LVV
  Pyet
  68 %
  0 %
  0 %

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  AAK
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  0 %

  Yllza Hoti

  Yllza Hoti

  Yllza Hoti

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  0 %

  Valon Ramadani

  Valon Ramadani

  Valon Ramadani

  LVV
  Pyet
  92 %
  0 %
  0 %

  Fitore Pacolli- Dalipi

  Fitore Pacolli- Dalipi

  Fitore Pacolli- Dalipi

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  AAK
  Pyet
  83 %
  0 %
  0 %

  Salih Zyba

  Salih Zyba

  Salih Zyba

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Miloš Perović

  Miloš Perović

  Miloš Perović

  LS
  Pyet
  73 %
  0 %
  0 %

  Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Verica Ćeranić

  Verica Ćeranić

  Verica Ćeranić

  LS
  Pyet
  69 %
  0 %
  0 %

  Zoran Mojsilović

  Zoran Mojsilović

  Zoran Mojsilović

  LS
  Pyet
  69 %
  0 %
  0 %

  Shpejtim Bulliqi

  Shpejtim Bulliqi

  Shpejtim Bulliqi

  LVV
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Miljana Nikolić

  Miljana Nikolić

  Miljana Nikolić

  LS
  Pyet
  66 %
  0 %
  0 %

  Dimal Basha

  Dimal Basha

  Dimal Basha

  LVV
  Pyet
  76 %
  0 %
  0 %

  Fitim Uka

  Fitim Uka

  Fitim Uka

  LVV
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  LS
  Pyet
  73 %
  0 %
  0 %

  Fjolla Ujkani

  Fjolla Ujkani

  Fjolla Ujkani

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  LDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Branislav Nikolić

  Branislav Nikolić

  Branislav Nikolić

  LS
  Pyet
  69 %
  0 %
  0 %

  Rasim Demiri

  Rasim Demiri

  Rasim Demiri

  VAKAT
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Duda Balje

  Duda Balje

  Duda Balje

  VAKAT
  Pyet
  97 %
  0 %
  0 %

  Marigona Geci

  Marigona Geci

  Marigona Geci

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  KDTP
  Pyet
  93 %
  100 %
  0 %

  Fidan Jilta

  Fidan Jilta

  Fidan Jilta

  KDTP
  Pyet
  97 %
  0 %
  0 %

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  PLE
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Ekrem Hyseni

  Ekrem Hyseni

  Ekrem Hyseni

  LDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Fetah Rudi

  Fetah Rudi

  Fetah Rudi

  LDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Frashër Demaj

  Frashër Demaj

  Frashër Demaj

  LDK
  Pyet
  85 %
  0 %
  0 %

  Shkëmb Manaj

  Shkëmb Manaj

  Shkëmb Manaj

  LDK
  Pyet
  100 %
  0 %
  0 %

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  PAI
  Pyet
  24 %
  0 %
  -

  Elbert Krasniqi

  Elbert Krasniqi

  Elbert Krasniqi

  IRDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Vlora Limani- Hajnuni

  Vlora Limani- Hajnuni

  Vlora Limani- Hajnuni

  LDK
  Pyet
  98 %
  0 %
  0 %

  Uran Ismaili

  Uran Ismaili

  Uran Ismaili

  PDK
  Pyet
  59 %
  0 %
  0 %

  Rrezarta Krasniqi

  Rrezarta Krasniqi

  Rrezarta Krasniqi

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Shkelzen Hajdini

  Shkelzen Hajdini

  Shkelzen Hajdini

  LDK
  Pyet
  98 %
  0 %
  0 %

  Fatmir Rexhepi

  Fatmir Rexhepi

  Fatmir Rexhepi

  LDK
  Pyet
  71 %
  0 %
  0 %

  Mërgim Lushtaku

  Mërgim Lushtaku

  Mërgim Lushtaku

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Ferat Shala

  Ferat Shala

  Ferat Shala

  PDK
  Pyet
  86 %
  0 %
  0 %

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  PDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  0 %

  Doruntinë Maloku- Kastrati

  Doruntinë Maloku- Kastrati

  Doruntinë Maloku- Kastrati

  LDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Bedri Hamza

  Bedri Hamza

  Bedri Hamza

  PDK
  Pyet
  71 %
  0 %
  0 %

  Bajrush Xhemajli

  Bajrush Xhemajli

  Bajrush Xhemajli

  PDK
  Pyet
  83 %
  0 %
  0 %

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Fatmir Limaj

  Fatmir Limaj

  Fatmir Limaj

  NISMA
  Pyet
  29 %
  0 %
  0 %

  Behgjet Pacolli

  Behgjet Pacolli

  Behgjet Pacolli

  AKR
  Pyet
  27 %
  0 %
  0 %

  Endrit Shala

  Endrit Shala

  Endrit Shala

  NISMA
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Mirlinda Sopi- Krasniqi

  Mirlinda Sopi- Krasniqi

  Mirlinda Sopi- Krasniqi

  AKR
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  AAK
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Enver Hoxhaj

  Enver Hoxhaj

  Enver Hoxhaj

  PDK
  Pyet
  66 %
  0 %
  0 %

  Bekë Berisha

  Bekë Berisha

  Bekë Berisha

  AAK
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Memli Krasniqi

  Memli Krasniqi

  Memli Krasniqi

  PDK
  Pyet
  81 %
  0 %
  0 %

  Pal Lekaj

  Pal Lekaj

  Pal Lekaj

  AAK
  Pyet
  80 %
  0 %
  0 %

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  PDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  AAK
  Pyet
  86 %
  0 %
  0 %

  Sejdi Hoxha

  Sejdi Hoxha

  Sejdi Hoxha

  PDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  0 %

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Eliza Hoxha

  Eliza Hoxha

  Eliza Hoxha

  PDK
  Pyet
  73 %
  0 %
  0 %

  Evgjeni Thaçi-Dragusha

  Evgjeni Thaçi-Dragusha

  Evgjeni Thaçi-Dragusha

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  0 %

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  PDK
  Pyet
  83 %
  0 %
  0 %

  Besa Ismaili-Ahmeti

  Besa Ismaili-Ahmeti

  Besa Ismaili-Ahmeti

  PDK
  Pyet
  68 %
  0 %
  0 %

  Floretë Zejnullahu

  Floretë Zejnullahu

  Floretë Zejnullahu

  PDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Valdete Idrizi

  Valdete Idrizi

  Valdete Idrizi

  PDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Saranda Musliu

  Saranda Musliu

  Saranda Musliu

  LDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Rasim Selmanaj

  Rasim Selmanaj

  Rasim Selmanaj

  AAK
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Gazmend Syla

  Gazmend Syla

  Gazmend Syla

  AAK
  Pyet
  97 %
  0 %
  0 %

  Fitim Haziri

  Fitim Haziri

  Fitim Haziri

  LVV
  Pyet
  96 %
  0 %
  0 %

  Enver Haliti

  Enver Haliti

  Enver Haliti

  LVV
  Pyet
  96 %
  0 %
  0 %

  Alban Hyseni

  Alban Hyseni

  Alban Hyseni

  LVV
  Pyet
  79 %
  0 %
  0 %

  Arta Bajralija

  Arta Bajralija

  Arta Bajralija

  LVV
  Pyet
  88 %
  0 %
  0 %

  Eman Rrahmani

  Eman Rrahmani

  Eman Rrahmani

  LVV
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Hatim Baxhaku

  Hatim Baxhaku

  Hatim Baxhaku

  LDK
  Pyet
  82 %
  0 %
  0 %

  Fidan Rekaliu

  Fidan Rekaliu

  Fidan Rekaliu

  LDK
  Pyet
  82 %
  0 %
  0 %

  Xhavit Ukaj

  Xhavit Ukaj

  Xhavit Ukaj

  LDK
  Pyet
  100 %
  0 %
  0 %

  Shkumbin Gashi

   Shkumbin Gashi

  Shkumbin Gashi

  LDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  0 %

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  LDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  0 %

  Zikreta Aliti

  Zikreta Aliti

  Zikreta Aliti

  NDS
  Pyet
  96 %
  0 %
  0 %

  Gazmend Abrashi

  Gazmend Abrashi

  Gazmend Abrashi

  AAK
  Pyet
  68 %
  0 %
  0 %

  Faton Bislimi

  Faton Bislimi

  Faton Bislimi

  LDK
  Pyet
  72 %
  0 %
  0 %

  Visar Hoti

  Visar Hoti

  Visar Hoti

  LDK
  Pyet
  87 %
  0 %
  0 %

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  LDK
  Pyet
  87 %
  0 %
  0 %

  Arbëreshë Krasniqi

  Arbëreshë Krasniqi

  Arbëreshë Krasniqi

  NISMA
  Pyet
  87 %
  0 %
  0 %

  Fadil Nura

  Fadil Nura

  Fadil Nura

  PDK
  Pyet
  100 %
  0 %
  0 %

  Taulant Kryeziu

  Taulant Kryeziu

  Taulant Kryeziu

  LVV
  Pyet
  0 %
  0 %
  0 %