Rexhep Selimi

Rexhep Selimi

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Klinë
 • Vendi i lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 15.03.1971
 • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

50 nga 59 seanca

Rangimi: i 15-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 07/02/2020 Pyet: Albion Krasniqi Prizren

  Përshëndetje! Pyetja ime për ju është se kur do të miratohet Ligji për Komisionerin Parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës? Kjo pyetje vjen për shkak se tash e gati 7 vite shërbej si rezervistë në FSK, ku gjatë gjithë kësaj kohe vazhdimisht janë bërë shkelje të të drejtave të mija dhe pjesëtarëve të tjerë rezervë. Tashmë disa herë kam parashtruar ankesa informale, derisa para disa muajve dorëzova ankesë zyrtare pranë Ministrisë së Mbrojtjes, e cila pas një zvarritje prej gati 6 muaj u refuzua si e pa bazë ndonëse kisha baza të forta. Si shkak i kësaj jam detyruar t'i drejtohem gjykatës kompetente, ku nuk dihet sa do të jetë efektive, e cila po ashtu më ka shkaktuar shpenzime personale. Kur do të miratohet një ligj i ri për shërbimin në komponentin rezervë të FSK-ës? Ju faleminderit!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Rexhep Selimi

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi