Salih Zyba

Salih Zyba

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Suharekë
 • Data e lindjes 01.01.1987
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: i 7-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 25/02/2020 Pyet: Bardhyl Sogojeva Prishtinë

  Përshëndetje deputeti Zyba, do të doja të dija se a do të ndërmirret diçka për mërgimtarët për pagesat që obligohen t’i kryejnë me shuma të larta nëpër kufijët e Kosovës?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Salih Zyba

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi