Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Gazmend Syla

Gazmend Syla

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave7,726
  • Më së shumti votaPejë (3,577)
  • Vendi i lindjes Klinë
  • Data e lindjes 25.02.1982
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

57 nga 59 seanca

Rangimi: i 3-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet