Pyetjet parlamentare të: Gazmend Syla

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/07/2020 Sociale
Meqenëse kryeministri sigurisht ka ndonjë temë të rëndësishme, shumë të madhe për vendin, nuk qenka këtu. Në qoftë se ministri Blerim Kuçi ia përcjell kërkesën time, pyetjen time kryeministrit, unë me gjithë qejf e kisha thënë këtu. Ministër, a pranon t&
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Jo
23/07/2020 Drejtësi
Unë e kam një pyetje për ministrin Selimi. Zoti ministër, meqenëse në media e kam parë se e keni pasur një takim ose keni komunikuar me ministrin e Drejtësisë të Maqedonisë, a keni diskutuar rreth çështjes së shtetasve kosovarë, të cilët gjenden në burgu
Lexo më shumë
Selim Selimi Po
23/07/2020 Drejtësi
Por, përgjigjja ishte shumë sipërfaqësore, e konkretisht pyetja është kur do të ndodhë kjo marrëveshje që ju e mendoni që duhet të ndodhë për ekstradimin e shtetasve tonë në vuajtje të dënimit në burgjet tona? Faleminderit!
Selim Selimi Po
14/08/2020 Sociale
I nderuar zëvendëskryeministër, Unë kam bërë një kërkesë më 27 korrik të këtij viti për rivarrimin e heroinës Shotë Galica nga Shqipëria për në Kosovë. Qeveria a ka ndërmarrë ndonjë veprim në lidhje me këtë kërkesë timen? Faleminderit!
Besnik Tahiri Po
16/10/2020 Sociale
I nderuar ministër Reçica, unë e kam një kërkesë prej grupit në fakt prej komunitetit të të verbërve të Kosovës, ju i keni takuar ata dhe keni bashkëbiseduar me ta dhe në kohën sa keni qenë ministër në Qeverinë Haradinaj e më intereson të di sa keni avan
Lexo më shumë
Skender Reçica Po
16/10/2020 Bujqësi dhe Blegtori
I nderuar kryeministër, Me qenë se kryeministër është një breng e pronarëve që i kanë tregjet edhe të kafshëve po ashtu edhe të veturave po edhe shumë prej atyre që i frekuentojnë edhe bëjnë tregti. Pyetja ime është a keni paraparë gjatë lehtësimit të kë
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
30/11/2020 Drejtësi
Pyetja ime është: Qyteti i Dardanës, ish-Kamenicës nuk ka noter. D.m.th. ka rreth 30 mijë qytetarë. Shumica e tyre që kanë nevojë për noter, ata obligohen të shkojnë në Gjilan për të noterizuar dokumentet e tyre. Desha të di nëse ka paraparë Qeveria të h
Lexo më shumë
Selim Selimi Jo