Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Shkelzen Hajdini

Shkelzen Hajdini

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
  • Numri total i votave8,771
  • Më së shumti votaLipjan (6,235)
  • Vendi i lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 04.11.1974
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

58 nga 59 seanca

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet