Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Shkumbin Demaliaj

Shkumbin Demaliaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Komisionet Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave6,794
  • Më së shumti votaDeçan (3,256)
  • Vendi i lindjes Deçan
  • Data e lindjes 29.05.1976
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

58 nga 59 seanca

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet