Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Mimoza Kusari-Lila

Mimoza Kusari-Lila

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave22,729
  • Më së shumti votaGjakovë (8,004)
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 16.10.1975
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

56 nga 59 seanca

Rangimi: e 5-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 2-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet