Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ariana Musliu-Shoshi

Ariana Musliu-Shoshi

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave8,755
  • Më së shumti votaSkenderaj (2,272)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 15.08.1985
  • Kualifikimi Shkenca Politike
  • Kualifikim shtesë Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: e 7-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet