Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ilir Tasholli

Ilir Tasholli

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave7,984
  • Më së shumti votaLipjan (5,540)
  • Vendi i lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 24.08.1970
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

57 nga 59 seanca

Rangimi: i 3-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet