Pyetjet parlamentare të: Ilir Tasholli

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
29/10/2020 Financa
Pyetja ka qenë në lidhje me pagesën e Trustit për punëtorët e Infrakosit. Infrakosi nuk ka bërë pagesën e Trustit për punëtorë për dy vjet, për dy vjet e gjashtë muaj më saktësisht. Na thoni se a ka mundësi që i njëjti, cilat janë arsyet, shkaqet dhe a k
Lexo më shumë
Hykmete Bajrami Po