Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hajredin Kuçi

Hajredin Kuçi

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, V, VII
  • Numri total i votave10,588
  • Më së shumti votaPrishtinë (1,738)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 02.01.1971
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

66%

39 nga 59 seanca

Rangimi: i 33-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet