Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Haxhi Shala

Haxhi Shala

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Numri total i votave6,634
  • Më së shumti votaMalishevë (3,081)
  • Vendi i lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 17.03.1970
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

83%

49 nga 59 seanca

Rangimi: i 16-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet