Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 10
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i Ylber Shamolli, drejtor i kompanisë “Eurokos”,

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i dëshmitarëve, lidhur me lejet e lëshuara për operimin e dy hidrocentraleve nga kompania “Kelkos Energy”

  • Rendi i ditës
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i Z. Arsim Janova, kryesues i Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji dhe Z. Petrit Pepaj, drejtor menaxhues i Zyrës së Rregullatorit për Energji, në orën 10:00- 12:00

  • 3. Intervistimi i Znj. Shpresa Loshaj, aktiviste nga organizata jo-qeveritare “Pishtarët” dhe disa banorë, në orën 12:00- 14:00