Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 22
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i z. Skënder Hasani, Kryesues i Njësisë së Monitorimit për Kontroll dhe Administrim Direkt- në AKP

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i z. Hazir Hoxha, përfaqësues i fshatit Bellanicë- Malishevë

  • 3. Intervistimi i z. Maliq Demiri, përfaqësues i Ndërmarrjes Shoqërore ‘Ramiz Sadiku”

  • 4. Intervistimi i përfaqësuesve të Sindikatës së Pavarur Elektro Kosova- FSPE

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i z. Ali Shabani, anëtar i kryesisë së shoqatës Sindikale IMF, Ferizaj

  • 3. Intervistimi i z. Joachim Rücker ish- kryetar i Bordit të AKM-së

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i z. Ramush Berisha, kryetar i Sindikatës së pavarur të Fabrikës së Amortizatorëve N.SH në Prishtinë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i deputetes Mimoza Kusari

  • 3. Intervistimi i Ilir Salihu, ish-zëvendësdrejtor në AKM