Profili i grupit parlamentar të AAK -së

AAK-ja është grupi i dytë parlamentar me moshën mesatare më të madhe të deputetëve (48 vjet) pas grupit parlamentar të 6+. Shumica e deputetëve të grupit parlamentar të AAK-së kanë studiuar mjekësi dhe drejtësi, 5 gjegjësisht 4 deputetë. Pjesa më e madhe e deputetëve të këtij grupi parlamentar janë nga rajoni i Dukagjinit, ndërkaq Deçani është komuna që përfaqësohet me më së shumti deputetë në këtë grup parlamentar (5).

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!