Profili i grupit parlamentar të PDK-së

Numri më i madh i deputetëve të grupit parlamentar të PDK-së, gjithsej 7 prej tyre kanë studiuar shkenca politike. Në krahasim me grupet  e tjera parlamentare, PDK-ja ka numrin më të madh të deputetëve që janë rizgjedhur nga legjislaturat e tjera të mëparshme(4). Komuna me më së shumti deputetë në radhët e grupit parlamentar të PDK-së është Skënderaj me gjithsej 6 deputetë.

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!