Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fikrim Damka

Fikrim Damka

  • PartiaKosova Demokratik Türk Partisi (KDTP)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave2,915
  • Më së shumti votaPrizren (2,165)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 16.10.1972
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: i 7-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet