Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Verica Ćeranić

Verica Ćeranić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave17,006
  • Më së shumti votaGraçanicë (5,051)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

69%

41 nga 59 seanca

Rangimi: e 30-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet