Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 20
 • Dëgjime publike: 1
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i Projektligjit nr.07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 24.11.2020 dhe 1.12.2020

  • 3. Takimi me ministrin e Ministrisë së Shëndetësisë z. Armend Zemaj Tema : - Menaxhimi i situatës me ,,Covid 19 “

   Raportim
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Diskutim lidhur me situatën me pandeminë COVID- 19 në vend

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi i nismës legjislative për hartimin e Projektligjit për transplantin e organeve.

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Albena Reshitaj , Bekim Haxhiu , Ekrem Hyseni , Fitim Haziri , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi- Murtezi , Miloš Perović , Uran Ismaili

  Munguan: Fikrim Damka , Fitim Uka , Mirlinda Sopi- Krasniqi

  Të ftuar: Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 24.09.2020

   I miratuar
  • 3. Takimi me ministrin e Ministrisë së Shëndetësisë z. Armend Zemaj Tema : - Menaxhimi i situatës me ,,Covid 19 “ - Legjislacionin në procedure lidhur me sektorin e shëndetësise.

   Raportim
  • 4. Të ndryshme