Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ismet Beqiri

Ismet Beqiri

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave7,026
  • Më së shumti votaPrishtinë (3,531)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 06.07.1964
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

41 nga 47 seanca

Rangimi: i 13-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet