Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Rasim Selmanaj

Rasim Selmanaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis • Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve
  • Numri total i votave8,081
  • Më së shumti votaDeçan (4,245)
  • Vendi i lindjes Deçan
  • Data e lindjes 08.03.1963
  • Kualifikimi Kimi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

52 nga 59 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet