Pyetjet parlamentare të: Rasim Selmanaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/06/2020 Sociale
Pyetja ime për kryeministrin, zotin Hoti, është pse po ndodhin vonesat në kompensimin e mjeteve materiale ndaj ish të burgosurve politikë, të cilët kishin vuajtur vite të tëra nëpër burgjet e Serbisë? Disa të burgosur pas çlirimit nga burgjet serbe kanë
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
23/06/2020 Drejtësi
Kur Qeveria e Kosovës do të marrë vendim që pushimorja e fëmijëve në Deçan t’i kthehet në pronësi Komunës së Deçanit? Për juve, të nderuar deputetë dhe për opinionin dëshiroj t’i them disa fjalë lidhur me këtë çështje. Pushimorja e fëmijëve n
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po