Profili i grupit parlamentar të LDK-së

Pjesa më e madhe e deputetëve të grupit parlamentar të LDK-së vijnë nga fusha e ekonomisë, gjithsej 7 prej tyre.Sa i përket mandatit,  ka numër pothuasje të barabartë të deputetëve të zgjedhur për herë të parë dhe atyre që janë rizgjedhur nga legjislatura e VI – të, 13 gjegjësisht 12 prej tyre. Ky grup parlamentar ka shpërndarje më të madhe gjeografike të deputetëve sesa grupet e tjera parlamentare.

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!