Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Elbert Krasniqi

Elbert Krasniqi

  • PartiaINICIATIVA E RE DEMOKRATIKE E KOSOVËS (IRDK)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike
  • Numri total i votave960
  • Më së shumti votaPejë (429)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 22.09.1986
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

52 nga 59 seanca

Rangimi: i 11-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet