Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Igor Simić

Igor Simić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve • Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave16,529
  • Më së shumti votaMitrovicë (5,388)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 25.05.1986
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

71%

42 nga 59 seanca

Rangimi: i 29-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet