Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 11
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 1
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 01.12.2020

  • 3. Shqyrtimi i planit të performancës për vitin 2021 i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i planit të performancës për vitin 2021 i Autoritetit të Aviacionit Civil.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Diskutim me përfaqësues nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë lidhur me importimi i vajit të palmës dhe dëmet nga konsumimi i tij.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes të mbajtur 20.10.2020

  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor për gjendjen e mjedisit në Kosovë

   I miratuar
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Arbër Tolaj , Bajrush Xhemajli , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Salih Zyba , Shpejtim Bulliqi , Xhavit Ukaj

  Munguan: Miloš Perović , Rasim Selmanaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 6.10.2020

  • 3. Njoftimi për problemet me grumbullimin e qumeshtit nga ana e fermereve të Kosovës, i ftuar Kryetari i Këshillit koordinues të fermerëve të qumështit

 • Të pranishëm: Adem Hodža , Arbëreshë Krasniqi , Bajrush Xhemajli , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Hajrulla Çeku , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Miloš Perović , Rasim Selmanaj , Shpejtim Bulliqi , Xhavit Ukaj

  Të ftuar: Arban Abrashi Minister i Infrastruktures

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e kaluar;

  • 3. Marrëveshjet nga takimi i Uashingtonit nga 4 Shtatori 2020 për ndërtimin e akseve rrugore dhe hekurudhore. I ftuar: Ministri Arban Abrashi

   Raportim
  • 4. Të ndryshme;

Filtro
 • Meetings:1
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Arbëreshë Krasniqi , Bajrush Xhemajli , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Hajrulla Çeku , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Miloš Perović , Rasim Selmanaj , Shpejtim Bulliqi , Xhavit Ukaj

  Të ftuar: Arban Abrashi Minister i Infrastruktures

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e kaluar;

  • 3. Marrëveshjet nga takimi i Uashingtonit nga 4 Shtatori 2020 për ndërtimin e akseve rrugore dhe hekurudhore. I ftuar: Ministri Arban Abrashi

   Raportim
  • 4. Të ndryshme;